U bent hier: Home / Rust- en verzorgingstehuis Val des Roses
Een aanvraag indienen

Online Administratie

Klik hier om de lijst van dokters en apothekers die aangesloten zijn bij het OCMW te raadplegen

Nee tegen de opheffing van het beroepsgeheim van maatschappelijk werkers

Partner uit de medische en farmaceutische sector?

Rust- en verzorgingstehuis Val des Roses

Rust- en verzorgingstehuis Val des Roses
Roosendaelstraat, 175 - 1190 Forest

Tél:02/343.69.05 Fax: 02/343.92.70
accueil.vdr@cpas1190.brussels

Openingstijden van de receptie:
Maandag tot zondag van 8u tot 17u

Zoek op de kaart

 

VAL DES ROSES … of hoe men zijn burgerschap kan beleven.
 

Wonen in VAL DES ROSES betekent kiezen voor een nieuwe start en uw leven een nieuwe wending geven. In de afgelopen jaren is er een groeiende belangstelling voor de kwaliteit van leven in de instellingen ontstaan. Omdat we bezorgd zijn over het welzijn van onze senioren en voortdurend willen evolueren, hebben we ons institutionele levensproject geconcentreerd op het burgerschap van onze senioren.

Ons doel is een project dat leeft in onze instelling. Wij zijn ervan overtuigd dat het concept van burgerschap leidt tot de integratie van ouderen in al hun individualiteit. Deze gepersonaliseerde aanpak houdt speciale aandacht in voor het respecteren van de filosofische, culturele en sociale diversiteit. Het management en het personeel zullen er elke dag opnieuw alles aan doen om een optimale ondersteuning en kwaliteit te garanderen. In ons rust- en verzorgingstehuis bevorderen we de onafhankelijkheid, toegankelijkheid en integratie door iedereen volledig deel te laten nemen aan alle aspecten van de samenleving.

VAL DES ROSES garandeert de bewoners een rijk en bevredigend sociaal leven: er worden tal van activiteiten aangeboden. Wij zijn een rust- en verzorgingstehuis en bieden passende zorg die voortdurend evolueert: het verplegend en paramedisch personeel verleent er kwalitatief hoogstaande zorg en onze structuur is speciaal aangepast aan lichamelijke of geestelijke inspanning.

2012 staat in het teken van de start van de laatste fasen van de renovatie van Val des Roses. Uiteindelijk zullen wij speciaal aangepaste en innovatieve wooneenheden kunnen aanbieden om ouderen met de ziekte van Alzheimer optimaal te kunnen opvangen, maar ook iedereen met een zekere mate van afhankelijkheid.

Met de steun van de Voorzitter en de raadsleden van het OCMW wil VAL DES ROSES een voortrekkersrol in het Brussels Gewest spelen op het gebied van de kwaliteit van de ondersteuning, de zorg en het wonen in een aangename en aangepaste omgeving.

 

Document acties